Hvilket materiale er bedre for U-formede dreneringskanaler?Hva er deres fordeler?

Hovedfunksjonene til dreneringskanaler er drenering og avledning, og de brukes ofte i urbane veier, parker, torg, boligområder og andre steder.De kan være godt gjemt under jorden med en jevn overflate.De medfølgende dekkplatene har passende hull for å hindre at rusk kommer inn i kanalen og blokkerer den, samtidig som overflatevannet kan strømme inn i dreneringskanalen og ledes for drenering.

Ettersom etterspørselen etter urban estetikk fortsetter å øke, blir dreneringskanaler mye brukt og utseendet deres blir mer tiltalende.La oss ta en titt på formene til dreneringskanaler.

Harpiksdreneringskanaler: Relativt tunge og slitesterke.

PE avløpskanaler: Lettere, billigere, laget av plast.

Du kan velge forskjellige materialer ut fra dine behov.

Begge materialene er enkle å konstruere.De to dreneringskanalene kan kobles sammen ved hjelp av låsemekanismen i begge ender.

Så hva er fordelene med dreneringskanaler som gjør dem mye brukt i landskapskonstruksjon?Her er noen punkter du bør vurdere:

  1. Robusthet og høy bøyestyrke: Harpiksbetong kan absorbere ytre påvirkning, og dens trykk- og bøyestyrke er høyere enn tradisjonell betong.
  2. Kjemisk korrosjonsbestandighet: Kraftige dreneringskanaler kan motstå erosjon av kjemikalier, har høy motstand mot syre og alkali, og er svært korrosjonsbestandige.De tåler erosjon av biologisk generert svovelsyre og sur jord.
  3. Høy temperaturbestandighet og frost-tinebestandighet: De tåler sollyseksponering og effekten av frysing og tining uten innvirkning på materialstrukturen.De har god klimatilpasningsevne og vil ikke bli sprø eller skadet selv i tøffe miljøer.
  4. Enkel konstruksjon og kostnadsbesparende: Konstruksjonen av disse kanalene er praktisk, med liten grøftdybde og enkel skråningsjustering.De er enkle å installere, og byggehastigheten er høy, noe som sikrer fullføring av prosjektet innenfor den planlagte tidsrammen.
  5. Høy ugjennomtrengelighet: Harpiksbetong har lavere vannabsorpsjon sammenlignet med tre og sement.

Basert på disse fordelene erstatter dreneringskanaler gradvis tradisjonelle sementkanaler og favoriseres i landskapskonstruksjon.La oss ta en titt på den generelle effekten i det medfølgende bildet.


Innleggstid: Nov-07-2023